Apsiyon “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” arasında!

Site Yöneticilerinin Dijital Asistanı Apsiyon, yönetimi ve konut sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmada çözüm üretmeye devam ediyor. Yedi yıllık geçmişe sahip Apsiyon, TOBB’un hazırladığı Türkiye 100 Listesi’nde yerini aldı.

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla yedinci yılında konut sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmaya devam eden Apsiyon, Türkiye’nin en Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’nin seçildiği TOBB Türkiye 100 Listesi’nde yerini aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen TOBB Türkiye 100 Listesi’ne giren Apsiyon’a ödülü, 19 Mayıs 2019 Pazar günü Samsun Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen Türkiye 100 Ödül Töreni’nde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi. 

Apsiyon CEO’su Kudret Türk ve diğer Türkiye 100 şirket temsilcilerini bir araya getiren bu özel günde, ödül töreninin açılış konuşmalarını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gerçekleştirdi. Tören sonrasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye 100 şirket temsilcileri ile buluştu.

Ar-Ge ve uzmanlık başarıyı getirdi

Kesintisiz Ar-Ge yatırımları ve müşteri odaklı inovasyon faaliyetleriyle kurulduğu günden bu yana her yıl hızlı bir büyüme yakaladıklarını belirten Apsiyon CEO’su Kudret Türk, “Apsiyon bugün 620 bini aşkın konutta, 1,5 milyondan fazla kullanıcıya daha konforlu bir yaşam sağlıyor. Apsiyon’un yakaladığı güçlü büyüme rakamlarının ardında, alanında yetkin ve işine tutkuyla bağlı bir ekip var. TOBB Türkiye 100 Ödülü de bu güçlü ekibin başarısıdır.” diye konuştu.

İki yıllık satış verisi değerlendirildi

Türkiye 100 Listesi için, başvuru yapan yerli şirketlerin TOBB ve TEPAV tarafından değerlendirmeye alındığı yarışmada, 2015 ve 2017 yılları arasında şirketlerin satış gelirlerindeki artış incelendi. TOBB tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi, iki yıllık süreçte satış gelirlerini ortalama yüzde 605 oranında artırdı. Listeye giren şirketlerin ortalama ciro büyüklüğü ise 59,8 milyon TL olarak duyuruldu. Türkiye 100 listesinde 25 farklı şehirden şirket yer alırken, hızlı büyüyen şirketlerin yüzde 23’ünün İstanbul’da faaliyet gösterdiği görülüyor. Türkiye ortalamasından 18 kat hızlı büyüyen Türkiye 100 şirketlerinde istihdam ortalaması 93,2 kişi oldu. Merkez Ofisi ve Ar-Ge Merkezi İstanbul’da konumlanan Apsiyon, 105 kişilik yetkin ekibiyle her yıl artan bir ivmeyle büyümeye devam ediyor.

Apsiyon’un hız kesmeden büyümeye devam etmesi için teknolojiye ve insan kaynağına yatırım yapmayı sürdüreceklerini kaydeden Kudret Türk, “Türkiye 100 Listesi’nde yer alan şirketlerin yüzde 63’ünün ihracat yaptığını görüyoruz. Apsiyon olarak 2019 hedeflerimizin başında, amiral gemisi ürünümüzü 2.0 versiyonuyla baştan aşağı yenileyerek global açılımı güçlü bir adımla başlatmak.” diye konuştu. Bu amaçla yıl bitmeden yeni bir yatırım turuna yeşil ışık yaktıklarını belirten Türk, “Geliştirdiğimiz çözümün global bir kimliği var. Pek çok pazardaki ihtiyaçlara net yanıt veriyor. Bu potansiyeli değerlendirmek için alacağımız yeni yatırımla yurt dışı pazarlarda sürdürülebilir bir modelle büyümeyi hedefliyoruz.” dedi.

Total
1
Shares
Önceki haber

Taşınabilir Güvenlik Sistemi Mimic Go ile Her Alanı Güvenilir Kılın

Sonraki haber

Baltimore Hükümet Bilgisayarları Fidye Yazılımlarıyla Rehin Alındı!

İlginizi çekebilir

Çağrı Merkezleri Rüştünü İspatladı

Yarattığı istihdam kapasitesi ile dikkat çeken çağrı merkezleri değer üretme noktaları haline gelirken mühendislik yeteneğini bünyesine katma ve hizmet ihracatında daha büyük rol oynama sınavı ile karşı karşıya bulunuyor.
Devamını oku

Verimliliği ve Ciroyu Düşüren Çalışan Sirkülasyonu Sorununa PEAKUP’tan Velocity İntranet Çözümü

Şirket içi iletişim eksikliği, özlük haklarının yakından takip edilmemesi ve sosyal etkinliklerin devre dışı kalması gibi nedenlerle Türkiye’de iş hayatındaki çalışan sirkülasyonu yükseliyor. Kuruluşların iş kalitesi ve cirosunda yarattığı tahribat yılda milyarlarca TL’yi bulan soruna çözüm son teknolojiden geliyor. PEAUKUP’un her kuruluşun ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen Office 365 ve Microsoft Teams ile entegre olabilen ‘Velocity’ ürünü sayesinde personellerin tüm özlük bilgileri, doğum günü, şirket yemek listesi, etkinlikler, sohbet platformu ve diğer tüm ihtiyaçlar tek bir platformda toplanıyor. Şirket hedeflerine bağlılık yüzde 70 düzeyine çıkıyor. PEAKUP’a 2021-2022 ve 2023’te çeşitli kategorilerde ‘En İyi İşveren’ ödüllerini de kazandıran Velocity, kritik öneme sahip iş kollarındaki sirkülasyonun azalmasını, verimin artmasını ve ekonomik kaybın önüne geçilmesini sağlıyor ve şirketin dijital ikizi yaratılabiliyor.
Devamını oku