Diablo IV İlk Yol Haritasını Açıkladı – Nefret Çağı 2025’te Devam Ediyor

Bugün Blizzard, Diablo IV’ün 2025 Yol Haritasını açıkladı ve The Age of Hatred’deki oyuncular için sırada ne olduğunu gösterdi.

Oyuncular, Season of Witchcraft’ta yıkıcı Cadılık Güçlerini kullanarak yıla başladılar. Yakında Belial’s Return’de uğursuz Lord of Lies ile yüzleşecekler, Sins of the Horadrim’deki karanlık sırları çözecekler ve 2025’in sonlarında ufukta beliren Cehennem Kaosuna kendilerini hazırlayacaklar  . Tüm bunlar, Diablo IV’ün 2026 için planlanan ikinci genişleme paketine doğru yol almasını sağlıyor.

Daha fazla bilgi edinmek için buradaki yol haritasına göz atınhttps://news.blizzard.com/en-us/article/24189529/the-age-of-hatred-persists-diablo-iv-2025-roadmap 

Cehennemdeki bu karanlık yolculuğu sizinle birlikte keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.

Sanctuary’de görüşürüz!

Total
0
Shares
Önceki haber

Trend Micro, Canalys tarafından “1 Numaralı Kanal Şampiyonu” Seçildi

Sonraki haber

CFO’ların yüzde 83’ü yapay zeka yatırımını artıracak

İlginizi çekebilir

Çerezsiz gelecekte Google Sandbox yeterli bir çözüm mü?

Düzenleyici onayı bekleyen Google, 2024'ün ikinci yarısında üçüncü taraf çerezleri tamamen kaldırmayı planlıyor. Bu, reklamverenler için belirsizliklerle dolu bir dönemi işaret ediyor. İlk etapta çözüm olarak öne çıkan Google Sandbox'ın henüz niteliği kanıtlanmamış iken, dünyanın önde gelen reklam teknolojileri sağlayıcısı Adform, markaların rekabetin gerisinde kalmaması için onlara destek oluyor.
Devamını oku