DNSSense & Roksit’in yeni CEO’su
Hakan Uzun oldu

DNS tabanlı siber güvenlik çözümlerini Türkiye ve dünyada kurumsal müşterilerle buluşturan DNSSense & Roksit’te CEO’luk görevine, teknoloji sektöründe ulusal ve uluslararası ölçekte 30 yılı aşkın deneyime sahip bir yönetici olan Hakan Uzun getirildi.

Kurulduğu 2012 yılından bu yana DNS Tabanlı siber güvenlik çözümleri Ar-Ge çalışmaları yürüten, 2017’den bu yana çözümlerini pazara sunan Roksit, geçen yıl DNSSense markasını tescil ettirerek global pazara açılma stratejisini hayata geçirdi. Türkiye’de çözümleri 120’nin üzerinde kurumsal şirket tarafından kullanılan, dünyada ise global çapta iş yapan 3 farklı Firewall şirketi üzerinden 75 ülkede 10.000’in üzerinde SMB müşterisi bulunan DNSSense & Roksit, yeniden yapılanma kapsamında kadrosunu önemli bir atamayla güçlendirdi.

Teknoloji sektöründe 30 yılı aşkın kariyer yolculuğu boyunca satış, iş geliştirme, pazarlama ve kanal stratejisi ve yazılım geliştirme alanlarında başarılı vizyonuyla sektörün önde gelen firmalarının yönetim kadrolarında görev alan Hakan Uzun, DNSSense & Roksit’te CEO’luk görevine getirildi. Şirket, 2022 yılında Hakan Uzun’un liderliğinde yurt içindeki konumunu güçlendirmek, globalde kurumsal müşterilere ulaşmak için çalışmalarını derinleştirecek.

Hakan Uzun kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi MIS Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Hakan Uzun, aynı üniversitenin Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) bölümünden yüksek lisans derecesine sahip bulunuyor. Profesyonel kariyerine 1986’da İktisat Bankası’nda başlayan Uzun, daha sonra Siemens Nixdorf, Fujitsu Siemens, Motorola ve Avaya gibi sektörlerinin önde gelen şirketlerinde yazılım mühendisliği, satış müdürlüğü ve kanal direktörlüğü görevlerini yürüttü.

2012 yılında Forcepoint’te Ülke Müdürü olarak siber güvenlik sektörüne giriş yapan Uzun, sonrasında Infoblox ve McAfee şirketlerinde Ülke Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Son olarak Cyberwise şirketinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Uzun, Ocak 2022 tarihi itibarıyla DNSSense & Roksit CEO’su olarak göreve başladı.

Total
0
Shares
Önceki haber

Markalara Pazar Yeri Yönetiminde Altın Kurallar

Sonraki haber

Teleperformance Türkiye 2021’de
yüzde 80’in üzerinde büyüdü

İlginizi çekebilir

2024’te Siber Suçların Dünyaya Maliyeti Yıllık 9,5 Trilyon Dolar Olacak

Laykon Bilişim, 2024 yılına dair ön plana çıkacak siber güvenlik tehditlerine yönelik öngörülerini açıkladı. Siber suçların küresel yıllık maliyetinin 2024 yılında 9,5 trilyon dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Geçen yıl gündemde olan fidye yazılımlarının bu sene de etkisini devam ettireceğini ve yapay zeka (AI) tabanlı pek çok saldırı türüyle de karşılaşacağımızı vurgulayan Bitdefender Antivirüs Türkiye distribütörü Laykon Bilişim'in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, 2024 yılına dair 6 siber güvenlik öngörüsünü sıraladı.
Devamını oku