Solvia Digital Solutions, Fast 50’nin gediklisi oldu

Solvia Digital Solutions, 5’inci kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinin seçildiği Deloitte Fast 50 Listesine girdi. 2024’te önemli bir büyüme ivmesi yakalayan Solvia Digital Solutions 2025’te de bu başarısını artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözümleri sağlayıcısı ve SAP’ın Gold Partneri Solvia Digital Solutions, ülkemizin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast 50 listesinde 5’inci kez üst üste yer almayı başardı. Solvia, 2024 listesine daha önceki Fast 50’de olduğu gibi kurumların ihtiyacına yönelik özel çözümler ve ürünler geliştirerek girdi.  150’den fazla ülkede 700’ü aşkın ofisle dünyanın en büyük muhasebe, vergi ve yönetim danışmanlığını gerçekleştiren Deloitte tarafından 2006 yılından bu yana Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 şirketi Deloitte Fast 50 programıyla tespit ediliyor. Buna göre programda Türkiye’ye inovasyon, Ar-Ge ve mühendislik ve saha ekipleri gücüyle katkı sağlayan; şirketlerin uçtan uca dijitalleşme yolculuğunda onların yanında olan 50 teknoloji şirketi belirleniyor. Solvia Digital Solutions, Fast 50 programında 2020, 2021, 2022 ve 2023’ün ardından 2024 yılında da üst üste 5’inci kez Fast 50 programında da yer alma başarısını gösterdi. Böylece Solvia Digital Solutions, yazılım alanında önemli bir başarının da sahibi oldu.

Her zaman şirketlerin yanındayız

Deloitte tarafından 5’inci kez Fast 50 programına seçilmenin onuru, gururu ve sorumluluğunu taşıdıklarını kaydeden Solvia CEO’su Ali Tamer Keskin, “Türkiye ve yurt dışındaki şirketlerin uçtan uca dijitalleşme yolculuklarının her aşamasında yanlarında olma çabamızın sonucu olarak bu seçkin listede yeniden yer almak, bizim için büyük bir mutluluk ifadesini barındırıyor” dedi.  Amaçlarının yenilikçi çözümlerle şirketlerin ihtiyacı olan dijitalleşme faaliyetlerini en hızlı ve etkin şekilde hayata geçirmeye devam etmek olduğunu anlatan Keskin, “Yakaladığımız büyüme ivmesini 2024 yılında olduğu gibi 2025’te de sürdürerek Fast 50’nin değişmez şirketleri arasında bulunma hedefimizi de yerine getireceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürürken büyüme amaçlarımız çerçevesinde de Ar-Ge, satış ve saha çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Türkiye merkezli şirketler değerlendiriliyor

Fast 50 Türkiye programına en az 3 yıldır faaliyet gösteren ve kendine özgü teknolojileriyle bir tüketici problemini çözerek, kendi geliştirdiği teknolojileri şirketinin gelirlerinde anlamlı büyüklüğe ulaştırarak, teknoloji odaklı ürünler veya hizmetler geliştirerek girişimciliği yücelten Türkiye menşeli ve genel merkezi Türkiye’de bulunan şirketler katılabiliyor. Diğer bir şart olarak, şirketin faaliyet gelirinin son 3 yıl içinde ilk yıl (2021) en az 30 bin Euro, son yıl ise en az 500 bin Euro olması gerekiyor.

Büyük bir mutluluk duyuyoruz

Solvia adına Fast 50 Ödülü’nü düzenlenen görkemli törende Solvia Digital Solutions’un Global Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Gamze Olcay, Deloitte yönetiminin elinden aldı. Olcay, 5’inci kez üst üste Fast 50 listesinde yer almaktan ötürü tüm Solvia ailesi olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Total
0
Shares
Önceki haber

Trend Micro, Yapay Zeka İnovasyonunda Lider Sağlık Hizmetleri Kuruluşunun Bulut Verilerini Koruyor

Sonraki haber

Veri Merkezi Trendleri 2025: Vertiv, Sektörün Yapay Zekâyı Destekleme, Hayata Geçirme, Verimli Kullanma ve Düzenleme Yönünde Önemli Adımlar Atacağını Öngörüyor

İlginizi çekebilir

Doğru Cep Telefonu Nasıl Seçilir?

Türkiye’de oynak döviz kurunun yaşanması ve cep telefonlarının da hem sık kullanımla bozulması ve yıpranması nedeniyle sık sık değiştirilmeye muhtaç olması birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşin esası, doğru cep telefonu ve doğru fiyat dengesini sağlayabilmekte.
Devamını oku

Wonka Dolandırıcılığı: Bu Seferki Altın Bileti Açmak İstemezsiniz

Willy Wonka hakkındaki yeni filmin dünya genelindeki galasının Aralık ayında gerçekleşmesi beklenirken, Kaspersky uzmanları siber suçluların filmin popülerliğini ve yarattığı heyecanı kullanarak başlattığı çevrimiçi kimlik avı dolandırıcılığını ortaya çıkardı. Filmi merak edenleri avlayan Wonka, hayranları tatlı lezzetler yerine hassas kişisel verilerini ve paralarını teslim etmeleri için kandırılıyor.
Devamını oku